inOne Bestelapp

Horeca Vlees Centrum is al jaren een begrip in Amsterdam en omstreken. Inmiddels leveren we onze producten al bijna 40 jaar aan zo’n 1.500 klanten door heel Nederland.
We zijn een organisatie waarbij de klant centraal staat. Door het persoonlijk contact leren we onze klanten steeds beter kennen en spelen we in op hun wensen. We zijn er trots op dat we bij veel klanten al jaren onze producten mogen leveren.

Persoonlijke service
De wereld om ons heen verandert in hoog tempo. De leverancier wordt steeds meer gezien als verlengstuk van de klant. Horeca Vlees Centrum constateert deze verschuiving en speelt hierop in. Dit blijkt onder andere uit de mogelijkheid om middels een bestelapplicatie (InOne) op ieder gewenst uur van de dag uw bestelling bij ons te plaatsen. Snel, makkelijk en betrouwbaar.
Liever telefonisch contact? Geen probleem. Ons verkoopteam staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of uw bestelling op te nemen. Immers, naast de kwaliteit van onze producten, vinden wij het persoonlijk contact met onze klanten essentieel voor het onderhouden van een succesvolle en duurzame relatie.

Ook voor uw halal producten kunt u bij ons terecht

Als horeca groothandel bieden we ook halal vlees aan binnen ons assortiment. Het vlees heeft het Halalkeurmerk en biedt garanties over de kwaliteit, herkomst en manier van produceren. Vraag onze verkoopafdeling naar de mogelijkheden.

Horeca Vleescentrum is een organisatie met korte lijnen. Persoonlijk contact met de klant is voor ons niet alleen belangrijk, we vinden het ook prettig om onze klanten te kennen. De klant staat hierdoor bij ons echt centraal.

Onze Meesterslagers hebben een volledig SVO-diploma en werken met hoogwaardige gereedschappen en verpakkingsmaterialen
Dagelijkse reiniging van de productieruimte en apparatuur volgens de principes van HACCP.

We leveren niet alleen aan de eindgebruiker. Ook collega groothandels kopen bij ons in. Omdat wij grote hoeveelheden op maat kunnen leveren. Door ons grote netwerk distribueren wij in binnen- en buitenland.

Neem contact op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Typ en druk op enter om te zoeken