Horecavleescentrum de weg op

Horeca Vleescentrum is een horeca groothandel. U vindt bij ons niet alleen culinaire inspiratie maar ook een breed assortiment horeca producten.
Wij zijn leverancier in diverse soorten vers kwaliteitsvlees van rund, varken, lams, gevogelte en diepvriesproducten. Daarnaast is in de loop der jaren is ons assortiment uitgebreid met o.a. fingerfood, zuivelproducten, sauzen, broodjes, frites en wijnen. Het merendeel van de producten zijn gecertificeerd en vaak ambachtelijk bereid. Alle producten worden volgens HACCP normen verwerkt en uitgeleverd. Tevens zijn wij EG gecertificeerd, waardoor het mogelijk is de herkomst van elk stukje vlees te achterhalen.

Uw halal leverancier

Als horeca groothandel bieden we ook halal vlees aan binnen ons assortiment. Het vlees heeft het Halalkeurmerk en biedt garanties over de kwaliteit, herkomst en manier van produceren. Vraag onze verkoopafdeling naar de mogelijkheden.

Horeca Vleescentrum is een organisatie met korte lijnen. Persoonlijk contact met de klant is voor ons niet alleen belangrijk, we vinden het ook prettig om onze klanten te kennen. De klant staat hierdoor bij ons echt centraal.

Onze Meesterslagers hebben een volledig SVO-diploma en werken met hoogwaardige gereedschappen en verpakkingsmaterialen
Dagelijkse reiniging van de productieruimte en apparatuur volgens de principes van HACCP.

We leveren niet alleen aan de eindgebruiker. Ook collega groothandels kopen bij ons in. Omdat wij grote hoeveelheden op maat kunnen leveren. Door ons grote netwerk distribueren wij in binnen- en buitenland.